Aanmelden en opzeggen lidmaatschap

Hoe word je lid van onze club?

Stuur het volledig ingevulde aanmeldformulier  aan onze secretaris ( panhardpascal@gmail.com) . De knop verzenden onderaan het formulier werkt tijdelijk niet. Onze secretaris stuurt je dan een bevestiging van je aanmelding en een machtiging voor automatische incasso. Die vul je in en retourneer je aan hem.
Volgens zijn aanwijzingen maak je dan € 52,50 contributie over (buitenlandse leden betalen €55,00) plus eenmalig € 15,00 inschrijfgeld.
Wordt je lid na 1 juli dan betaal je maar €26,25 (buitenlandse leden betalen €27,50) voor het resterende jaar.

Wat krijg je voor het lidmaatschap?

– Je ontvangt 4 maal per jaar een uitgave van de Panhard Koerier en jaarlijks een kalender.
– Je hebt toegang tot de onderdelenvoorziening van de club.
– Je kunt onze technisch adviseurs bellen met al jouw vragen.
– Je bent welkom op de door onze club (en de buitenlandse Panhardclubs) georganiseerde evenementen.
– En je wordt uitgenodigd voor onze praatavonden, waar je, in een ontspannen sfeer, alles te weten kunt komen over de techniek van Panhard, de rijke geschiedenis van het merk en waar je onderdelen kunt aanschaffen (op bestelling).

De Panhard Automobielclub Nederland is een leuke maar ook nuttige club. Je vindt er gelijk- (Panhard) gestemde mensen die samen ritten maken, elkaar op praatavonden zien en bovenal ook vrienden zijn.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

We hopen natuurlijk dat dit niet nodig is, maar als je wilt opzeggen dan dien je vóór 1 december van het lopende jaar schriftelijk of per email je opzegging kenbaar te maken bij de secretaris .

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *