Vraag

&

Aanbod

In deze rubriek worden kostenloos advertenties opgenomen die uitsluitend betrekking hebben op Panhard gerelateerde zaken. Advertenties kunnen worden aangeboden bij de webmaster. Advertenties worden na zo’n twee maanden verwijderd, tenzij de inzender te kennen geeft dat hij verlenging wenst.

 

Je zoekt een Panhard of wilt er een verkopen, dan is de vraag “Wat mag dat kosten?” en/of “Wat vraag ik er voor?”.

Klik hiernaast op de auto, dan krijg je wat houvast. Bedenk wel dat de genoemde prijzen uit Frankrijk komen én bovendien uit de commerciële hoek, het zijn de de prijzen die handelaars vragen in een land waar Panhard een begrip is.

Voor aanbod in het buitenland, klik eens op deze Panhard zoeker, het is een tussenpersoon, maar hij verwijst wel naar de originele advertenties!

———————————————————————————–

Een nieuwe en betere grondplaat voor je ontsteking?

Edele voertuig liefhebbers,
Ik overweeg deze platen te laten laseren en peil de belangstelling onder jullie voor een 4mm dikke voetplaat voor je ontsteking. Hoe meer liefhebbers des te voordeliger.
De gaatjes voor de M3 boutjes kunnen niet gelaserd worden en moeten na het laseren geboord en getapt worden. Mag je zelf doen. Wil ik ook wel doen maar dan wordt de prijs anders.

Het gaat om de versie ZONDER extra arm zoals op de foto hierboven beschreven. Die mag je zelf maken.

Pas als ik weet hoeveel belangstelling er is kan ik terugkomen met een prijs. Dan beslis je of je mee wilt doen of niet.

Hoor het wel.
Joost van Noorden
0630419330

 

 

 

Panhard Automobielclub Nederland