cialis daily kamagra oral bestellen kamagra linkpartners kamagra jelly kaufen propecia quitting groene kamagra

Agenda

Club bijeenkomsten 2019
De ALV en de praatavonden worden in de regel gehouden bij Zalencentrum / Restaurant Bommm Smaakmakers (voorheen Willem aan ’t  Erf) Ronde Erf 88 3902 CZ VEENENDAAL tel 0318-510926 Aanvang gebruikelijk: 20:00 uur.

Link naar:                 Oldtimer evenementen

————————————————————————————————–

29 september 2019

Najaarsrit

‘Van zondagsrust tot zandverstuiving’

29 september a.s. rijden we weer onze najaarsrit. De rit wordt deze keer georganiseerd door ons lid Adri Hoveling. Hij heeft voor ons, onder de bovenstaande titel een prachtige rit uitgezet, die ons vanuit Ede zal voeren door het Veluwse gedeelte van de bekende Bible-belt, met mooie heidevelden en bosrijke gebieden, afgewisseld met leuke, bekende en minder bekende dorpen, bijzondere architectuur, een relatief onbekend oldtimer museum en vergeten pareltjes als kerken en oude dorpscentra. We komen langs diverse pleisterplaatsen waar we naar believen kunnen stoppen voor een drankje of bijvoorbeeld een pannenkoek. Neem wel je fotocamera mee, want we komen langs veel plekken die bij uitstek geschikt zijn als achtergrond voor een mooie foto van je Panhard.

Programma:

 • Om 10.30 uur verzamelen bij Pannenkoekenhuis ‘De Langenberg’, Arnhemseweg 120, 6711 HJ Ede. Na de gebruikelijke koffie en taart (op kosten van de club) gaan we op weg voor het eerste deel van de rit.
 • Lunch/picknick midden in de natuur bij radio Kootwijk (In de jaren ’20 gebouwd voor radiotelegrafisch contact met Nederlands-Indië). Dus neem een mandje met eten en drank mee en een deken of stoelen om op te zitten. Mocht het weer tegen zitten, dan wijken we uit naar een restaurant.
 • Het tweede deel van de rit dat eindigt bij de werkplaats van Adri (Distelberg 6 te Ede) om deze werkplaats te bewonderen onder het genot van een drankje (op kosten van de club).
 • Als laatste volgt voor degenen die zich daarvoor aangemeld hebben een BBQ in/bij de werkplaats van Adri ! De kosten voor de BBQ, naar verwachting €15 euro p.p. zijn ter plaatse te voldoen.
 • Deelnemers dienen zich niet ruim van tevoren met een mailtje aan te melden bij bij onze secretaris Pascal van Wieringen. Klik op zijn naam en er opent zich een mailformulier geef daarop aan het aantal personen waarmee jullie komen en of je al dan niet aan de BBQ mee doet.


  26 & 27 oktober 2019

  Reims, Rétro pièces


  22 november 2019

  Praatavond

  Eric de Jonge en Jelle Bethlehem gaan ons alles vertellen over de body-off restauratie van hun auto’s, de sportiefste Panhard auto voor de weg ooit, de CD!

  21 februari 2020

  Algemene Ledenvergadering


  4 & 5 april 2020

  Le Mans, onderdelenbeurs met ‘Panhard village’

   


  Lid worden?

  Meer informatie over het lidmaatschap?