Club bijeenkomsten
De ALV en de praatavonden worden in de regel gehouden bij Zalencentrum / Restaurant Bommm Smaakmakers (voorheen Willem aan ‘t  Erf) Ronde Erf 88 3902 CZ VEENENDAAL tel 0318-510926 Aanvang gebruikelijk: 20:00 uur.

Link naar:                 Oldtimer evenementen

————————————————————————————————–

Corona

Het zal duidelijk zijn dat alle hieronder aangegeven gebeurtenissen onderhevig zijn aan het plaatselijke Coronabeleid m.b.t.. bijeenkomsten. Veelal zal dat betekenen dat zij afgelast worden.

 

 


4 april –  1 november 2020 Valençay

Tentoonstelling 130 jaar Panhard

 


 Paasrit 2020

Op Tweede Paasdag, maandag 13 april 2020, organiseert PCN weer een mooie Paasrit waar u net als voorgaande jaren van zult genieten. Dit jaar gaan we iets noordelijker van start, maar we eindigen mooi centraal in Nederland. De rit voert ons door drie provincies en zes gemeenten. Met onze Peugeots op zijn Paasbest na de winterse klussen starten we bij Grand Café-Restaurant Lands End in Ketelhaven en finishen we na een stevige rit in Brasserie The Hangar op Teuge International Airport. Heel bijzonder!

U kunt inschrijven t/m 5 april 2020 ga daarvoor naar: https://www.pcn.nl/evenementen/inschrijving-paasrit-2020

 

 


Oost Brabant Rit 2020

Een historische rit waarin rijplezier voorop staat!

Op zondag 19 april organiseert de Auto Sport Club Boxmeer en omstreken weer de Oost Brabant Rit. De start van de 58e editie zal plaatsvinden bij het historische Hotel Restaurant Riche in Boxmeer.

Dit unieke, historische auto-evenement staat open voor alle liefhebbers van de kaartlees-sport of recreatief toeren. Deelname is in principe mogelijk met elke voor straatgebruik toegelaten personenauto. Oldtimer of modern, bijzonder of alledaags… De eerste deelnemer gaat om 9:00 uur van start. 

Schrijf je hier in!

 

 


2 & 3 mei 2020

Citro Expo

 


NIEUWE DATUM!!!: 9 & 10 mei 2020 Reims


21 mei 2020 Aalten

 

 


22, 23, 24 mei 2020 Spa

 

 


23 mei 2020 Zandvoort

Op 23 mei wordt weer het jaarlijkse HARC (oldtimerfestival) op het circuit van Zandvoort gehouden als onderdeel van National Oldtimer Festival 2020. De Panhardclub doet mee met een aantal CD’s en DB’s en de Dreux 24. Het zou mooi zijn als er ook een flink aantal ‘gewone’ Panhards getoond worden op het terrein van Zandvoort. De organisatie biedt die Panhards gratis toegang tot het evenement. Jouw ticket staat op de ledenpagina (alleen voor ingelogde leden), zelf uitprinten en achter je voorruit plaatsen, dan mag je mét je auto het terrein op!.


20 Juni 2020 Santpoort

Op 20 juni 2020 worden de landerijen aan de voet van de ruïne van Brederode omgetoverd tot een plek waar veel oude auto’s, motoren en tractoren te bewondern zijn. Denk aan:

  • Een aanzienlijk aantal grote en kleine werkende stoommachines.
  • Oldtimer brandweerspuiten, zelfs één getrokken door paarden.
  • Luxe auto’s, vrachtauto’s, brommers, motoren, tractoren en wat al niet meer!
  • Er worden bovendien rondritten georganiseerd voor de diverse oldtimer voertuigen.
  • Maar uiteraard ook de luxe oldtimers rijden een toer, evenals de motoren en brommers.
  • Natuurlijk is er een podium waar op verzoek van eigenaren hun oldtimers tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen worden getaxeerd door Peter Luxwolda van Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties.
  • Maar misschien wil je je oldtimer voertuig gewoon aan het aanwezige publiek tonen en vertellen hoe en waarom juist jíj die oldtimer liefhebber bent.
  • De gehele dag zal er muziek zijn. Ons dweilorkest brengt vrolijke nummers ten gehore. Maar ook de kinderen worden niet vergeten. Een antiek draaimolentje draait de kleintjes rond deze dag. Ook zal er een groot springkussen zijn. Tevens kunnen kinderen plaats nemen op de wagons van het stoomtreintje dat rondjes rijdt op het terrein.
  • In een grote tent kan je een natje en droogje halen.Natuurlijk kom je met je oldtimer deze dag bezoeken. Meedoen? Natuurlijk doe je mee! Op de website kun je je inschrijven als deelnemer.Kijk op: https://www.oldtimerdagsantpoort.nl/nieuws/artikel/nieuwe-oldtimerdag-santpoort-op-stapel

 

 


2 – 5 Juli 2020 Le Mans Classique

Meer info: Le Mans Classique

 

 

 


19 – 20 september 2020

 

 


12 oktober 2020

 

 


Lid worden?

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap

Panhard Automobielclub Nederland