U bent zojuist doorgestuurd naar- en aangekomen op de vernieuwde website van de Panhardclub Nederland.

De vernieuwing van deze website was noodzakelijk om het beheer te vereenvoudigen. De grote veranderingen beperken zich tot de voor de gebruiker onzichtbare ‘achterkant’ van de site. De opzet en inhoud van de site is vanuit de gebruikerskant gezien, grotendeels onveranderd. De veranderingen beperken zich tot:

  • De site is wat opgefrist door een ander kleurgebruik;
  • er is een zoekfunctie toegevoegd waarmee u de site op trefwoord kunt doorzoeken;
  • we zitten nu om technische redenen op een andere url, nl: www.panhardparts.nl . Deze verandering is slechts tijdelijk. Medio maart gaan we weer terug naar onze vertrouwde url: www.panhardclub.nl . We houden u daarvan op de hoogte.

De site zelf, inmiddels een complex geheel, is opnieuw gebouwd en daarna gecontroleerd. Toch is het mogelijk dat er hier en foutjes zitten. Mocht u problemen constateren, graag even (via uw eigen mailprogramma) een melding aan webmaster@panhardclub.nl , ik zal die problemen dan z.s.m. verhelpen.

Vr. gr.
Uw webmaster (Ries Kruidenier)